Sunday, May 4, 2008

Bara så ni vet


Så heter jag numera fru Sparr och är en lyckligt gift kvinna i mina bästa år. Gårdagen var magisk! Helt underbar och alla gäster var fantastiska! Tack alla för lyckoönskningar de fanns med oss denna dag som bara var fylld av kärlek.

4 comments:

Anonymous said...

Kära Herr och Fru Sparr! Jag har precis varit inne och läst Mortens blogg och sett på bilderna och det ser ut precis så där som jag hoppades. Vackert, kärleksfullt och glatt. Lycka till nu och hoppas at din kropp inte tänker "straffa" dig Hanne!
maria R

Anonymous said...

Grattiiiiiis! 100 vuxenpoäng till dig, dessutom. :P

Monica said...

Söta, fina, vackra Hanne Sophie Sparr. Har ännu inte riktigt hämtat mig från det vackraste och mest speciella bröllop jag någonsin gästat. Så mycket kärlek!!Jag uppskattade mycket att få träffa dina och Daniels vänner på både Möhippa och bröllop. Ni är lyckligt lottade som både har varandra och så många andra som verkligen älskar er. Jag är glad att få vara en av dem. Kramar Monica

Anonymous said...

Det är vi som skall tacka för att vi fick uppleva detta fantastiska bröllop.Kära och tjusiga, fulla av liv, glittrande ögon. Ni två var och är så mycket. Än en gång må solen lysa över er. En bamsekram till er bägge.