Thursday, June 12, 2008

Argbigga


Besöket hos kurator var mycket bra och välgörande. Jag gick alltså glatt där ifrån för att ta blodprov på st Göran. Men icke sa nicke de har minsann inte samma system och uskan förstår inte vad jag säger. Jag har nu upprepat alla fula ord jag kan och tagit mig till DS, fixat blodprovet och ska äntligen få äta lunch. För att kunna hålla denna positiva inställning skammer jag bort mig med sushi. Muttrandes..

4 comments:

Monica said...

Hurra för bra kuratorer!
Bu för konstiga system som gör livet krångligt och uskor som inte förstår svenska! Sååå onödigt.
Har haft skolavslutning idag och kramat barnen adjö och försökt sy ihop ett fungerande schema till hösten. Svårt! Har tagit semester på to så att jag kan ta emot er på ett ståndsmässigt sätt. Är det något mer än koriander och myror som du avskyr, så att jag kan elimenera det från huset och matsedeln. Jag lovar i alla fall att det inte blir för små efterrättsportioner. Kram

Anonymous said...

Att träffa Hanne är bra och välgörande även för kuratorn!
Hur proffessionellt är det att blogga med sina klienter???
Antagligen inte alls men jag går efter principen att det man mår bra av ska man göra och jag mår bra av att blogga med Hanne så det gör jag!!!
Hanne är unik!
Just nu finns inte mer att säga än godnatt!
Stor kram från kuratorn!

Anonymous said...

Hanne - ögonstenen! Kanske missade jag dig i går här på DS,quelle dommage i så fall.
Ja jag håller med föregående kurator - att träffa Hanne är det bästa. Och just nu är min Hanneabstinens svår (do you get the message?) Kan vi göra något åt det?
Största kramarna till dig!!
Kuratorn den andra(alias Helena B)

Anonymous said...

Hurra för bra kuratore! och jag tycker att det är jätteproffsigt att blogga med sin klient, speciellt om det är Hanne! Monica lycka till med myrorna... och Hanne Morten har lovat att han ska fixa en middag i höst såatt jag får träffa dig. ser fram emot det mycket!
Maria R