Thursday, June 12, 2008

PAF


Pappa var förbi och lämnade Per-Anders Fogelströms böcker. Mitt nya projekt efter alla dessa Arne Dahl böcker. Försökte läsa Fogelströms böcker när jag var typ 13 men tror att jag var för liten för att uppskatta dom då så nu gör jag ett nytt försök. I övrigt var natten en plågsam historia nu är kroppen vän igen och jag ska lämna blodprov och träffa kurator. Så nu får jag slänga in mig själv i duschen.

4 comments:

Anonymous said...

Haa ha, lycka till med Fogelström, har själv försökt många gånger att läsa hans böcker men somnar eller kommer på mig själv att tänka på annat medans hans bokstäver springer förbi i en enda röra....! Hoppas dock att du lyckas bättre, väntar på en recension så kanske jag öppnar en Fogelström igen.
Kram!

Mia Nyberg

Monica said...

Snart får Fogelström konkurrens, för jag har skickat en som Krister tyckte att jag var urtråkig när jag läste (eftersom jag knappt kunde släppa den) och är inställd på att dyvla på dig fler av mina favoriter när ni kommer.
Kramar

Anonymous said...

Va??? Har du inte läst dom än???? Herregud... Mina drömmars stad böckerna var mina storfavoriter för massa år sen... Har läst alla om och om igen!!!! (d trodde du aldrig om mej va?! hihi) Alltså har du något underbart bra att se framemot!! Kramar från mej! /Sara

Anonymous said...

Ja jag håller med, jag läste alla (utom den sista)"Fogelströmmarna" på ett svep, och det gjorde mig till ennännu större älskare av Stockholm vad gör jag då i Bohuslän?). Försökte senare med den sista men den har jag ännu inte klarat av. Nåja god läsning!
Maria R