Tuesday, June 10, 2008

Tråk-Hanne


Ni anar inte hur fantastiskt käck jag ska vara nu. Jag ska sluta gnälla så himla mycket och vara mer positiv. Alltså ska jag se glaset som halv fullt och inte halv tomt.

3 comments:

saramara said...

Hej Hanne! Sara heter jag och är kompis med din syrra Malin. Fick tips om din blogg som jag nu har läst igenom och jag måste bara säga att jag har aldrig blivit så imponerad av en människa förut.
Förstår att de kallar dig fröken jäklar-anamma! Skulle jag vara hälften så stark och modig som du är skulle jag vara glad. Du inspirerar mig och säkert många andra till att vilja bli en bättre människa. Tycker du är fantastisk!!

En eloge också till din nyblivne make, vilken klippa han verkar vara!

Monica said...

Ja! Du är fantastisk! Och inspirerande! Och alldeles, alldeles underbar......
Jag, som verkligen inte har något att gnälla över bildade i förra veckan en pakt med vännen Åsa, som lovat sig själv att bli mer positiv i både tankar ord och gärning. Tror jag ska tipsa henne om din blogg ifall hon också behöver lite inspiration.
Skönt att blodproverna var bra, men jag hoppas verkligen att din usla apröv till höft skärper till sig. Kram och godnatt!

Anonymous said...

ÅRSTA 5 juni 2008 kl 02.15 Hej Hanne här kommer en kär hälsnng från Morbror Morgan. Har inte ORD för vad Ni alla råkat ut för. Helt enkelst det är för JÄKLIKT. Jag har ju inte haft så mycke , kontakt med Er ,sen Maud gick bort. Men Du ska veta att Ni alla finns i mina tankar. Fick besked av Emma att Du hade denna sida,för en tid
sedan,tittade in, Du är fantastikt, som orkar o Du tar det så bra, o är uppåt. Fast jag förstår att alla dagar kanske inte är så muntra!Samtidigt blev jag så ledsen, när jag såg ett foto på dej, o började gråta, för att Du är MAUD upp i dagen. Grattis till Brölloppet Du verkar ha fått tag i en fin o omtäksam man. Lycka till. Skulle va kul om Vi allihop kunde ses framöver. om Du orkar Kanske Du kunde sammanföra ALLIHOP till en träff. min adress är Sköntorpsvägen 126 120 53 Årsta emu@comhem.se Förlåt förlåt att jag varit så dålig o hålla kontakt, men jag mår heller inte så bra, så därför dragit mej tillbaka. Många många Varma Kramar till dej Hanne.Från en Morbror som skäms. Puss puss. MORGAN