Thursday, June 19, 2008

Snart slut


Dom har gått åt, vilket måste vara ett gott betyg. Blev riktigt lyckat det ska föreställa mini-Pavlovatårtor. Vi har haft fullt hus här på rum 11. Mycket trevligt!

3 comments:

Anonymous said...

Det var väldigt trevligt att träffas idag (trots att jag inte kunde äta av dina bakverk). Tror aldrig det har varit så mycket och så trevliga människor på rum 11 någongång. Önskar dig och dina nära en glad midsommar.Vi ses snart. Många kramar. /Ulrica

Anonymous said...

uMidsommarafton kan bli skit. Det jag har upplevt idag slår allt. Ulrica, jag lovar; det har aldrig och kommer aldrig att vara så trevliga människor på rum 11 som idag!
Om inte Urban hade kört någon GI-diet så hade jag klämt en Pavlovabakelse till. Man vill ju inte skämmas inför bokens fotograf!
Ni är FANTASTISKA allihopa, inte minst Emma som blir 30 idag. Grattis igen!
Jag önskar er alla en fantastisk dag. Idag, imorgon och framöver.

Hej från bok- och kuratorSara

Monica said...

Vilka grymma Pavlovor!
Åh, vad jag önskar att jag hade fått vara med. Inte mest för Pavlovorna utan för den atmosfär av kärlek som jag vet måste ha legat tjock i luften. Vilken tur jag har att Daniel har så utsökt smak så att jag också får vara en del av eran familj och vänskapskrets även om det är på håll både geografiskt och släktmässigt. Tänk så många fantastiska människor jag aldrig hade träffat annars.
Kramar