Tuesday, July 29, 2008

Inlagd igen


Tji fick ni som trodde att faran var över. Gåstol har införskaffats eftersom jag har ramlat sex gånger på två dagar.

5 comments:

Camilla said...

Det är bra, håll balansen! Och då kan det behövas en gåstol. Jag skulle förresten också behöva en med tanke på hur mycket jag ramlar och går in i saker. Du är alltså inte ensam. Var försiktig nu så ses vi om några timmar!! älskar dig kraaaaaaaam

Anonymous said...

Det kan vara bra att ha något att hänga på nar inte Daniel är i närheten. Fick en fin bild av Morten med dig i hängmattan. Det såg skönt ut. Jag håller en kurs på grebbesteda fhsk i värmen vi syr linnekläder, problemet aär att det är lite varmt!!! Annars är det kul.
Maria R

Anonymous said...

Kändes bra att få träffa dig idag på förmiddagen!
Jag, Urban, Stefan, prästen Per och dina boksystrar med respektive och barn har tänkt på dig jättemycket i flera timmar idag på eftermiddagen när vi träffades på Rosendahl!

Gåstol är fantastiskt! Tänk vad många bra hjälpmedel det finns!.
Jag håller på dig!

Stor kram
Bok- och kuratorSara

Anonymous said...

Kommer till helgen. Dax för en tillsyn av min lilla älsklings tjej.

Kram Gudmor

Anonymous said...

qgkHanne-Sofie,när man läser alla kommentarer på din blog så ser man hur rik du är på vänner. Ofta det bästa hjälpmedel man kan ha - även om en gångstol förstås i vissa situationer också kan vara bra för att hålla balansen.
Fick igår tag i en bok som heter "Anhörigboken" som jag sågq din kurator skrivit och som jag tycker var mycket värdefull att läsa.

God bless
önskar
Sven