Sunday, July 13, 2008

Sparrissoppa


Mycket ont idag med. Trots oron över att jag svamlade för mycket (jag var hög) har jag fått ökad dos på plåsterna och har nu 175. Nu får jag en uppblåsbar tempurmadrass. Om ett tag ska jag få blod igen. Måste bli bättre!

3 comments:

Anonymous said...

Läser din blogg varje dag för att se hur det går med dej. håller alla tummarna jag har för att det ska gå bras för dej.
kram din kusin Anna med familj i Borlänge

Anonymous said...

Älskade bokvän!
Jag är övertygad om att det är många där ute som följer din blogg varje dag och som önskar dig allt gott. Livet är hårt mot dig just nu Hanne, men jag vet att du kan. Du måste bli bättre och du kommer att må bättre.
Dina bokvänner försöker få en träff i morgon. Om möjligt hänger jag på. Skulle vlja växla några ord med dig i "enrum" med anledning av just boken. Universitetsjukhus eller inte. Även Ks har helg och semester i juli, men i morgon är det måndag och jag kan tänka mig att prio 1 på ronden är du Hanne! Bästa tänkbara vård!
Vansinnigt stora kramar till dig, Daniel och pappa.
Alla andra också med de har jag inte träffat.

Kurator- och BokSara

Monica said...

Älskade vän!
Nu får allt läkarna ta och komma med något riktigt bra, så att du får lite hjälp i ditt kämpande. Daniel sade att du var mycket charmerande även när du var "hög". Vi kommer upp nästa helg och är mycket ivriga på att få titta på "bröllops filmen". Hoppas även att du är så¨pigg då så att du orkar med oss live. Emma ville baka jordgubbstårta till dig.
All min kärlek och goda önskningar till dig!